Webdesign

Het eerste gesprek

Uw bedrijf online presenteren op internet kan op vele manieren. Onze werkwijze is dat we eerst komen praten over uw ideeën en plannen. Daarna praten we over het kostenaspect wat komt kijken bij de verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid maar overal hangt een prijskaartje aan. Vanuit dit gesprek ontstaat er een gevoel en richting. Wij hebben gemerkt dat dit voor vele bedrijven een moeilijke fase is omdat men simpelweg de techniek niet kent. Geen paniek. Het inzichtelijk maken van deze mogelijkheden, dat is waar we u mee helpen.

Van idee naar website bouw

Vanuit het idee naar het bouwen van de website brengt kosten met zich mee. De verscheidenheid in website bouwers is groot en daarmee ook de prijzen voor het bouwen en onderhouden van een website. Iedere website is uniek en daarmee maatwerk. Dit betekent een offerte op maat met vooraf een inzicht in de kosten. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. In het eerste gesprek zijn deze zaken al aan de orde gekomen zodat een offerte geen echte verrassing meer is. Als de opdracht is gegund dan maken we afspraken over de invulling, planning en oplevering. Tussentijds worden er evaluatie momenten ingebouwd zodat er meegekeken kan worden en eventueel bijgestuurd zodat het helemaal naar wens gemaakt wordt.

Zelf uw website beheren, dan kan ook!

Het beheren (lees bijhouden, updaten van prijzen en artikelen. het plaatsen van stukjes tekst of afbeeldingen) is noodzakelijk om bezoekers te blijven trekken. Dit kan eenvouding omdat wij gebruik maken van het zgn. CMS (content management system) van Joomla en Wordpress. Het voordeel van deze CMS systemen is dat de website niet specifiek wordt gebouwd door een website bouwer en dus eenvoudig zelf te beheren is. Daarnaast is het eenvoudig voor andere website bouwers om het beheer over te nemen. Hierdoor zit u dus niet vast aan de originele website bouwer. Verder wordt binnen Joomla en Wordpress veel gebruik gemaakt van modules en plugins die worden geprogrammeerd door duizenden programmeurs over de hele wereld. Daardoor kan er gemakkelijk en kostenefficïent extra functionaliteit worden toegevoegd.

Responsive webdesign

De websites die wij bouwen worden op basis van responsive templates gemaakt waarbij de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het apparaat waar de website op wordt getoond. Daardoor ziet uw website er altijd fantastisch uit!

Voor al uw vragen!

webdesign

Telefoon

+31857857483


Adres

Laan van het Kwekebos 79
7823 KB Emmen


Onlain free bet offers here.