Consultancy

Probleem of vraag

Uw bedrijf of beter gezegd onderneming heeft ICT als onderdeel van de keten om klanten te bedienen. De ICT beheerder of afdeling is gericht op beheer en consolidatie van uw ingerichte ICT omgeving. Zij zorgen ervoor dat de ‘boel’ blijft draaien.

Echter U bent ondernemer. Ondernemen betekent vernieuwen, inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Uw klanten nog beter bedienen. Diensten uitbreiden. En dan blijkt de huidige ICT omgeving niet meer te volstaan. Wellicht zijn investeringen in het verleden uitgesteld want het ‘draait toch’. Over het algemeen zijn ICT beheerders gericht op het stabiel houden van de omgeving in plaats van innoveren en meebewegen met de organisatie.

Oplossing

Deze situatie zien we vaak in de praktijk. Het bedrijf investeert veel in het vervangen van apparatuur of systemen met een korte termijn visie. Wij draaien het om. Ons bedrijf helpt een lange termijn visie uit te zetten en toekomstvaste ICT oplossingen vorm te geven om ze daarna op korte termijn te realiseren. Voordeel is dat er een goed beeld ontstaat van de kosten en de spreiding ervan. Dit is toch een stuk lekkerder ondernemen. Want wij zijn uw adviseur en gesprekspartner.

 

Neem contact op!

consultancy

Telefoon

+31857857483


Adres

Baander 4
7811 HJ Emmen


Onlain free bet offers here.